Tine Feldt Bülow  Opdateret  
  25 april 07

Hej... Dette er et billede af min tidligere pony Mosens "super seje" Penny, som jeg har vundet en masse rosetter, samt et par mesterskaber på. Billedet er taget til Distrikt mesterskab i D4 2006.

  Tine og Nando fanger.JPG (845550 byte) SLRK marts 07 nr 2fix.jpg (717226 byte)

Min kommende vinder pony hedder Nando og er en kategori 1. Han er 6 år gammel, og en værre "bandit".  Jeg fik ham gennem en hestehandler helt fra Holland. Han bruges mest til spring, men engang imellem starter vi også dressur klasser. Jeg har lige kvalificeret mig til D4 's dressur cup finale.

Tine springer Nando udendoers nr 4f.jpg (155346 byte) Tine springer Nando udendoers nr 13f.jpg (215134 byte)

Oktober 07, lidt nyt om Nando. Han er efterhånden ved at være en rigtig dejlig pony. Han laver ikke særlig meget ballade mere, og det er tydeligt at han også elsker at springe.

Lidt nyt om mig og hestene.   april 2010    

                         

Nando er blevet en kanon spring pony, og jeg er både blevet Distriktmester for hold og Distriktmester individuelt samt blevet nr. 2 til Sjællandsmesterskaberne individuelt i 2008. I sommeren 2009 har jeg solgt Nando til AnnSo, og det er super godt, for så kan jeg stadig følge ham tæt. Nando er og bliver den bedste 1'tter pony i verden.

Sidste sommer fik jeg så hest i stedet for pony, jeg har godt nok mange pony år tilbage endnu, men benene er bare blevet for lange :-).  Lære hesten hedder Fuglesangsgårds Domaine og er der sødeste og bestemt også den roligste springhest der findes i Danmark. Vi har indtil videre redet nogle super fine LB, og jeg håber da også at vi snart får prøvet nogle LA.

  søde rare dumle

Se evt. video af alle mine ponyer og heste inde på hestegalleri Klik Her..

tryk derefter på mit profil navn og alle videoerne kommer frem. Vi ses

Video Klik Her...   Ved problemer med at se video normalt Højre Klik og gem videoen på dit skrivebord, derefter højre klik igen på den gemte fil på skrivebordet og åben med Windows Media Player