Katrine Ditte Olsen   
Opdateret 29 Sep. 07

Heej

Jeg hedder Katrine , og er det mest snakkende hoved på rideskolen!!!  :P

Jeg er selvfølgelig medlem af den bedste rideklub, nemlig Vemmelev rideklub, og har min kategori 2 pony stående der nede.

Jeg har redet på rideskole fra første gang jeg sad på en pony, og jeg er en STOR HESTE TOSSE!!!

Heste er næsten hele mit liv, og jeg arbejder meget med heste.

Som sagt har jeg en pony der hedder Star, som jeg rider LB på når jeg gider. Det er ikke så tit jeg gider at ride stævner, da jeg ikke er den store stævne rytter. Jeg rider mest for at have det sjovt, og når jeg rider stævner er det også for at have det sjovt

Jeg kommer også på en gård der hedder Team Skovly v/ Line Olsen. Vi er ikke søstre, trods vores seje efternavn. Line er flyttet til Jylland med alle hestene.

Mere om Team Skovly på   www.teamskovly.dk

I finder mig på rideskolen, hvis jeg ikke er i jylland hos Line :P

 

.

Opdateret 25 Juni 2009

Jeg hedder Katrine D. Olsen.
Jeg er spring rytter, og har tidligere haft ponyerne Star & Laban og min gammel låne pony Anton, men Anton blev jeg for stor til og beslutte sammen med ejeren at sælge ham (lånte ham i halvt år.) Star fik jeg i 2005, men efter 2 år med hende blev hun halt (pga mus i kodeleddet) og måtte aflives, dette var jeg utrolig ked af. Laban fik jeg i 2006 da star uventende fik et føl;)

Jeg har tidligere redet i salgsstald.
 
Jeg er fra 1992 og pony årene er forbi, jeg har derfor fået ny hest som er en holstener og hedder Cologne men til daglig kaldes Dumbo. Cologne fik jeg i maj 2008 ;)
Dumbo står på VRCL ;)
 
Udover jeg har min egne hest på VRCL, passer jeg også heste for en salgs stald der hedder Stålkærgård, hvor jeg træner heste for ejeren ;)
 
Det kort fortalt om mig ;)
 
 
I kan altid finde mig på rideskolen, og er jeg ikke derm er jeg nok ved kim, og ellers sidder jeg på hjemmesiden Staalkaergaard.mono.net og opdater hjemme dog kan i altid finde mig på HESTEGALLERI hvor i kan finde mig under cologne ;)
 
Hilsen katrine
 

.