Caroline Jensen og Multistar Scan leverer forrygende resultat

  

"klik på billederne for at se dem store"

 

DOBBELT GULD til de danske ponyryttere

 

De danske ponyryttere har netop afgjort de Nordisk-Baltiske mesterskaber i Military til deres egen fordel – og GULDMEDALJEN for hold er i hus til Danmark! Resultatet blev ikke mindre imponerende af at de danske pony-ryttere (undtagen Bianca Walton) alle havde deres internationale debut ved dette mesterskab!

 

Mesterskaberne som afholdes i Bollnäs, Sverige, har været i gang siden i fredags, og det danske landshold bestod af følgende ryttere (nævnt i samme rækkefølge som de står på det vedhæftede billede (set fra venstre mod højre):

 

Bianca Walton på Nørlunds Capetown (fra Jylland)

Caroline Regitze Jensen på Multistar Scan (fra Sjælland)

Frederikke Kofod på Cassie Fleur (fra Bornholm)

Mai Kaas på Lergravens Midnight (fra Bornholm)

 

Kira Ragnarsdottir var udtaget som reserve (fra Bornholm)

 

Holdkaptajn for holdet (som også er med på billede 416) er Karin Semberlund (+45 5190 3937) og landstræner er svenske! Lars Christensson.

 

De danske ryttere lå ellers nr. 2 efter Sverige efter den første dags dressurkonkurrencer, men efter det krævende terrænridt i går, rykkede holdet efter flotte ridt fra alle ryttere op på førstepladsen.

Danskerne kunne inden dagens ridebanespringning tåle hele 5 nedslag uden at miste guldmedaljen – og det LYKKEDES!

 

Derudover har de danske pony-ryttere gjort sig utrolig flot bemærket under hele stævnet gennem deres fantastiske holdånd som de har udvist hele vejen igennem konkurrencerne. Den kæmpe gruppe af danske supportere og hjælpere har også været med til at sætte en utrolig festlig stemning! Overalt under konkurrencerne har der være fyldt med røde / hvide farver, flag og slagsange – endda i en sådan grad at speakerne en overgang mente at vores ryttere nærmest blev båret igennem den store og krævende terrænbane af alle de tilråb og opmuntrende ord, hujen og hejen, der konstant lød ud over hele området, hver eneste gang der var en dansk rytter på banen. Ja nogle mente endda at vores tilråb kunne høres i det meste af Nord-Sverige!

 

Lokal rytter på holdet

14-årige Caroline Regitze Jensen rider normalt for Vemmelev Rideklub, bor i Sorø og træner i Næstved hos Peter og Camilla Enemark. Caroline og hendes pony Multistar Scan var en del af det danske pony-landshold, som vandt en overbevisende GULD-medalje ved weekendens Nordisk-Baltiske Mesterskaber (NBC) i Military for hold J!

 

Caroline’s hovedsponsor er Shipping-firmaet Scan-Trans Chartering samt rideudstyrsforretningen HL Equipment – og det er bl.a. deres store støtte, som har gjort det muligt for Caroline at opnå de flotte resultater!

 

Der ligger målrettet træning og store ambitioner bag præstationen, som ikke bliver mindre af, at Caroline selv har redet Multistar Scan op og lært ponyen alt hvad den kan i dag. De næste store mål bliver NBC og Europamesterskaberne i 2010!

 

Caroline har ikke altid haft det lige nemt, og jeg kan ikke lade være med at sammenligne hendes rejse til weekendens Guld-medalje med den situation som vi alle sammen befinder os i lige nu på grund af den finansielle recession; Vejen mod vores mål – uanset om det er private eller forretningsmæssige mål – er ikke altid uden udfordringer. Og netop overvindelsen af disse udfordringer er det som gør opnåelsen af målene endnu mere tilfredsstillende samtidig med, at det udvikler os som mennesker og gør os i stand til at værdsætte de ting vi har endnu mere.

 

Vi kan vælge at bruge de ting, der sker for os i livet, som en undskyldning

for det vi (ikke) gør og (ikke) er. – Eller vi kan vælge at bruge dem som et

middel til at vokse og udvikle os og blive endnu bedre.

 

Er vi som vi er, og gør vi de ting, vi gør – på trods af eller på grund af hvad

der er hændt os? Caroline og jeg har valgt at tro på, at de ting der sker for os har en positiv

betydning for vores udvikling og muligheder i fremtiden.

 

 

Caroline har hele tiden arbejdet med en grundlæggende vision for øje: If you can dream it – you can do it!

 

Som Caroline’s landstræner sagde, da han gennemgik den store og svære terrænbane til de Nordisk-Baltiske Mesterskaber:

Jeg ved godt, at I sikkert er meget nervøse, usikre og sikkert også en lille smule skræmte over den store og udfordrende bane – men I løser opgaven bedst ved at ride POSITIVT og sørge for at ANGRIBE hver eneste forhindring derude som gjaldt det jeres liv!”

 

Og landstræneren sluttede af med følgende ord om tilfredshed og ambitioner:

”Det er nødvendigt at I er ambitiøse for at kunne ride på det niveau I nu gør, så ambitioner er godt. Og husk blot på, at der er en essentiel forskel mellem at være mindre tilfreds med sin præstation og så være direkte utilfreds med den. Når I er ’mindre tilfredse’ kan I positivt lede efter muligheder for at forbedre jer til næste gang. Når I er decideret utilfredse, fokuserer i blot på det negative og det lukker af for jeres evne til at de alle de gode ting, som I skal arbejde videre med.

 

Jeg synes der er megen visdom at finde i disse ord – og jeg tror det er grundlæggende vigtigt for os allesammen, at vi fokuserer på MULIGHEDERNE frem for BEGRÆNSNINGERNE!

 

Der kører også 2 indslag på TV-kanalen 24sjællandske -  det ene kan ses på nettet her: http://www.24sjaellandske.dk/webtv/soroe/1 under titlen "Ridesportens Formel 1"